Miksi laadukkaat mainosmateriaalit ovat tärkeitä?

Mainoskuvat ja -videot ovat yksi tärkeimmistä elementeistä digimarkkinoinnin kampanjoissasi. Ne ovat usein ensimmäinen asia, jonka potentiaalinen asiakas näkee, ja ne vaikuttavat merkittävästi siihen, kiinnostaako myymäsi tuote tai palvelu asiakasta. Laadukkaat ja visuaalisesti houkuttelevat mainokset voivat tehdä eron onnistuneen ja epäonnistuneen kampanjan välillä.

Asiantuntemukseemme luottaa jo yli 100 yritystä

Mediashake on erikoistunut some-mainonnan mainosmateriaalin tuottamiseen

Olemme usean vuoden aikana huomanneet yhden merkittävän haasteen digimarkkinoinnin toteutuksessa – laadukkaan mainossisällön puuttumisen. Olemme ratkaisseet asian auttamalla asiakkaitamme digimarkkinoinnin mainosmateriaalien kokonaisvaltaisessa toteutuksessa.

Mediashakella on nykyään oma tiimi toteuttamassa laadukkaita mainoskuvia ja -videoita eri kanavia varten aina kunkin mainoskanavan erityispiirteitä kunnioittaen. Mainosmateriaalien huono laatu tai niiden puuttuminen kokonaan on suuri kompastuskivi laadukkaan digimarkkinoinnin toteutuksessa.

Anna asiantuntijoidemme auttaa huomiota herättävien mainosten toteutuksessa

Autamme sinua suunnittelemaan mainostesi visuaalisen ilmeen ja tarjoamme konsultointia digimainonnan parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi. Suoritamme kaiken tarvittavan mainoskuvien käsittelyn,  jotta mainoksesi näyttävät ammattimaisilta ja houkuttelevilta. Järjestämme myös palvelun esittely- , henkilö-  ja tuotekuvauksia. Olemme kumppanisi koko prosessin ajan, tarjoamme jatkuvaa tukea ja päivitämme kuvia tarpeidesi mukaan.

Parhaimman hyödyn Mediashaken palveluista saa silloin, kun toteutamme mainokset osana digimarkkinoinnin kokonaisuutta. Tällöin pystymme yhteistyössä yrityksenne kanssa analysoimaan, mitkä mainokset toimivat parhaiten ja luomaan jatkossa tämän tiedon perusteella lisää parhaiten toimivia mainosversioita.

Ota yhteyttä mainostuotannon toteutuksen osalta!

Heräsikö kiinnostus mainostuotannon avusta? Jätä oheiselle lomakkeelle yhteystietosi, niin jutellaan yrityksesi mainonnasta lisää!

Homma etenee sen jälkeen seuraavasti:

  1. Yhteystietosi jättämisen jälkeen Joonas on sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.
  2. Sovimme keskustelun, jossa kartoitamme mainosten toteutuksen tilan ja arvioimme keskeiset kehitystoimenpiteet.
  3. Keskustelun päätteeksi kerromme, miten voimme auttaa.

Keskustelu kanssamme ei velvoita mihinkään, joten ole matalalla kynnyksellä yhteydessä!

Joonas-Rotko-neliö

Joonas Rotko
Sales & Marketing Lead, Partner
050 560 7075
joonas@mediashake.fi

Haluan kuulla mainosmateriaalin toteutuksen mahdollisuuksista lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.